Loading....

DIENSTEN – Beveiliging

Hoe werken onze beveiliging modules?

Onze beveiliging modules zijn makkelijk aan te sluiten op de vaste alarmering en eenvoudig in gebruik. Wanneer er een alarm afgaat zal er een spreek- en luister verbinding tot stand worden gebracht. Uw mantelzorger of de alarmmeldkamer kan meteen van u horen wat er aan de hand is en daarbij kan u te woord staan. Door het toevoegen van een Mini Camera kan er zelfs worden meegekeken en bent u optimaal beveiligd. Indien u geïnteresseerd bent kunnen wij bij u een langskomen voor een adviesgesprek.

Lees alle mogelijkheden en voordelen over onderstaande modules:

  • Draadloze Beweging sensor

  • Draadloos Magneetcontact

  • Rookmelder

  • Mini Camera

Detectoren Modules

Title Text

De draadloze Beweging sensor van het zorg systeem maakt een bijzonder nuttige functie mogelijk. De Beweging sensor detecteert op aanwezigheid. Het tijdsvak kan worden ingesteld over hoe vaak er beweging moet zijn. Zo kan er dus simpel in de gaten houden of de zorgbehoevende klant zich nog beweegt. U kiest het tijdsvak en de regelmaat van beweging. U krijgt een melding wanneer de klant langer dan de geoorloofde tijd geen beweging vertoont en u kunt daarmee tijdig aktie ondernemen.

Title Text

Door een draadloos magneetcontact toe te voegen aan het zorg systeem is het systeem ook in staat om de locatie te beveiligen wanneer de bewoner afwezig is. De door lithium batterij aangedreven PG-57MC ziet toe op het openen van deuren of ramen en geeft deze melding door de Alarmcentrale.

Title Text

Een rookmelder is onmisbaar in een zorgsysteem. Of het nu een vergeten pannetje melk is, een smeulende haard die vonken overbrengt of een andere vorm van rook of brand, het is levensgevaarlijk. Wanneer uw zorgbehoevende klant derhalve last heeft van rook is het belangrijk dat u dit snel weet en gelijk kan schakelen. Koolmonoxide is een giftig gas dat zeer schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Ieder jaar zijn er nog steeds veel mensen die in het ziekenhuis belanden met een koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast zijn er jaarlijks alleen al in Nederland ongeveer 10 dodelijke slachtoffers te betreuren. Door deze rookmelding of koolmonoxide melder toe te voegen maakt u een complete zorg mogelijk.

De Mini camera kan tezamen met de andere producten worden aangesloten op de meldkamer portal. Mocht er een alarm worden getriggerd door één van de producten die onder beveiliging, mobiel alarmering of vaste alarmering vallen, dan wordt er een verbinding opgezet naar de portal. De mantelzorger of de alarmmeldkamer kan dan meteen zien vanaf een afstand wat er aan de hand is.

  • monitoren vanaf een afstand
  • direct kunnen meekijken wanneer alarm wordt gemaakt
  • direct een spreek luister verbinding
  • de Mini camera kan rondom roteren zodat er zicht is op de hele kamer
  • door de wifi toepassing is installatie in een handomdraai geregeld
Back To Top