Loading....

DIENSTEN – Mobiel Alarmering

Persoonlijk Mobiel Alarmsysteem

Ons mobiel alarmsysteem is het perfecte systeem voor de actieve senioren. Houdt u van wandelingen maken of gaat u vaak op pad voor een boodschap? Bent u nog vaak op bezoek bij familie of vrienden? Heeft u ondanks deze activiteiten nog behoefte een stukje extra veiligheid? Dan passen onze mobiel oplossingen perfect bij u.

Hoewel onze systemen uiteraard ook in huis bruikbaar zijn, is het voornaamste verschil ten opzichte van onze vaste systemen dat ze ook in de buitenlucht functioneel zijn. Waar ook ter wereld. Op vakantie naar België, Duitsland of zelfs Mexico? U kunt uw systeem gewoon meenemen en mocht u in een noodsituatie belanden gelijk hulp in schakelen. Onze systemen zijn voorzien van GPRS die te allen tijden uw locatie volgt en direct kan doorgeven als u alarmeert. Zo zijn uw contactpersonen, of onze meldkamer, gelijk op de hoogte waar u zich bevindt in geval van nood.

Veel ongelukken gebeuren tijdens het lopen. Daarom zijn onze mobiel oplossingen ook voorzien van een valdetector. De sensor, waarmee al onze systemen zijn uitgerust, zal een val kunnen waarnemen en een noodsignaal in werking zetten mocht dit gebeuren.

U heeft zelf de keuze op wat voor manier u de opvolging wilt laten verlopen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor eigen contactpersonen, waarbij in een noodsituatie contact zal worden gemaakt met uw contactpersonen. U geeft dan drie telefoonnummers door waar het systeem op volgorde van opgave contact mee zal proberen te leggen. Neemt nummer een niet op, dan schakelt hij gelijk door naar nummer twee. Ook krijgen al uw contactpersonen een SMS-bericht als u alarmeert.

Een andere optie is de alarmmeldkamer. Wij zullen dan u noodoproep ontvangen en indien nodig gelijk doorzetten naar uw contactpersonen of een hulpinstantie. Onze meldkamer zit 24-uur per dag voor u klaar en is PAC-gecertificeerd, wat betekent dat ze bevoegd zijn gelijk politie, ambulance of brandweer in te schakelen als de situatie zich dat vereist. Ook zij zien altijd uw locatie in en kunnen in geval van nood direct handelen.

Belanghebbende kunnen onze APP downloaden en daarmee altijd berichten ontvangen als u alarmeert. Dit werkt bij zowel eigen contactpersonen als de meldkamer. Daarnaast is het mogelijk de locatie van het systeem op te vragen via de APP en zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een Geofence. Hiermee bakenen we een gebied af en zal het systeem een signaal afgeven wanneer deze grens wordt overschreden.

Graag spreken wij met u af om te praten over onze oplossingen. We geven dan ook een demonstratie van de werking en u kunt antwoord krijgen op al uw vragen. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen komt onze adviseur graag langs om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u interesse? Druk dan bovenaan de pagina op de knop contact om te zien hoe u het snelst met ons een afspraak kunt inplannen.

Mobiel Alarmering:

Veiligheid, thuis en onderweg
Locatievolger, te allen tijden uw locatie doorgeven in geval van nood
Valdetectie, bij een val automatisch een noodsignaal
Eigen contactpersonen of meldkamer
Geofence
APP

Stel uw vraag

Back To Top