Loading....

085-1304632

Horloge alarm nu beschikbaar!

Horloge alarm nu beschikbaar!

Het horloge alarm van Nederlandse Senioren Alarmering is vanaf nu beschikbaar! Wij zijn al enige tijd bezig met een horloge voor senioren. Zo’n uurwerk is dan ook veel comfortabeler te dragen dan een alarmsysteem om de nek. Na een lange tijd van ontwikkelen is hij nu af. Wij vinden het belangrijk om producten goed door te testen; het gaat tenslotte om uw veiligheid. Een horloge ontwikkeld naar uw wensen. Vanaf dit moment kunt u hem bestellen in onze webshop

Hoe werkt dit horloge alarm?

Ons horloge alarm, die we Amber Horloge gaan noemen, werkt erg simpel. Het is een kwestie van opladen, dragen en op de knop drukken als er iets aan de hand is! In beginsel zullen we alleen de noodknop functionaliteit openstellen, maar het horloge heeft ook een de mogelijkheid om onder andere de hartslag op te meten. Deze functionaliteiten kunnen we altijd naderhand nog activeren, maar dit willen we eerst even goed door testen voordat we het openen voor iedereen.

Het senioren horloge alarm is ook magnetisch op te laden. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we hebben gemerkt dat veel ouderen niet altijd even bekwaam zijn om een klein stekkertje in een klein gaatje te stoppen. Gebruiksgemak staat uiteraard voorop. Verder kent het alarmsysteem handige functionaliteiten als tijd en datum weergave en een stappenteller.

Maar ik heb al een senioren alarmknop bij jullie en wil graag een horloge alarm’

Dit is  uiteraard geen probleem. Voor onze huidige klanten bieden wij een upgrade naar ons horloge alarm voor senioren. Tegen een kleine bijbetaling kan de oude alarmknop worden ingeruild voor een zo’n nieuw horloge. Nieuwe klanten kunnen bij de bestelling gewoon een keuze maken tussen de twee opties. Dankzij onze proeftijd zou u ook een van de twee kunnen proberen en eventueel toch omruilen voor de ander als het niet bevalt. Zo simpel is het.

Mocht u op zoek zijn naar alarmsysteem voor senioren en interesse hebben in ons horloge, vul dan even ons contactformulier in en geef aan dat u deze wilt. U kunt dan tijdelijk onze standaard alarmknop ontvangen en een simpele upgrade maken zodra ons horloge beschikbaar is!

Goedkoop horloge is een duurkoop horloge

Ook het horloge is ook voorzien van een simkaart zodat hij overal werkt, net als onze normale alarmknop. Binnen of buiten, het maakt niet uit. Hij is voorzien van GPS zodat de locatie kan worden ingezien via onze app. Hetzelfde als u al van ons gewend bent. Daarom kunnen we de abonnementskosten hetzelfde houden. Wij vinden onze alarmsystemen goedkoop. Dit is omdat wij geloven in het belang van veiligheid. Voor minder dan een euro per dag bieden een volledig inclusieve oplossing dat hulp voor ouderen en senioren garandeert in een noodsituatie.

Meer informatie over het horloge alarm

Ons horloge alarm is dus nu beschikbaar! U kunt meer informatie vinden over onze dienst op de informatie pagina. Wilt u graag meer informatie omtrent veiligheid van ouderen en senioren? Volg ons dan op facebook of Twitter.

Hopelijk kiest u voor ons senioren horloge alarm!

Back To Top