fbpx Brochure aanvragen

Ervaringen

Mijn oma is al op leeftijd en slecht tebeen via via ben ik terecht gekomen bij dit alarmsysteem en zijn met hun in zee gegaan want een stukje veiligheid en zelfstandigheid is toch nog erg fijn voor mijn oma. De klantenservice is erg vriendelijk en helpen je waar ze je bij kunnen helpen. Al met al een top ervaring en zeker een aanrader

thumb BiggieJ “Joey B”
18 augustus 2022

Ik heb vandaag met Christal Mentink gesproken over de valdetectie. Ik ben er erg blij dat er zo iets is. Ik schaf het aan voor mijn moeder. Christal heeft mee heel duidelijk alles uitgelegd hoe het te werk zou gaan. Maar ik moets het eerst ook met mijn zus en broer over hebben voor dat ik het akkoord kon gaan. Christal heeft mij die ruimte geven. Na gesprek met familie heb ik weer contact gezocht met Christal om de procedure voor te zetten. Dankjewel Christal Met vriendelijke groeten Funda Celikay

thumb Funda Celikay
8 november 2022

Zojuist contact gehad met Joran over het aanschaffen van een senioren alarm device. De uitleg was duidelijk, vriendelijk en helder. Ik zie dit alarm device met vertrouwen tegemoet. Het geeft mij rust om te weten dat hulp nabij is ingeval van nood.

thumb Josje Bal-van Westenbrugge
18 september 2022

Christel waar ik een gesprek heb gehad heeft het heel goed uitgelegd daarbij was zij heel goed in gesprek met mijn over mijn allen zijn nu mijn vrouw is overleden. Zij begreep mijn precies zo als ik mijn voelde. Zij is een heel sociaal gesprek lieve vrouw. Zij krijgt van mij 10 sterretjes

thumb Bennie Roenhorst
11 november 2022

Sinds een jaar heeft mijn moeder (82) nu de alarmering, en al 3 keer is er op tijd hulp gekomen toen het nodig was. Zeer goed persoonlijk advies gekregen. Gunstige maandprijs. Kan het iedereen aanbevelen.

thumb Martin Merks
4 november 2022

Als je volkomen alleen komt te staan is dat een héél benauwde gedachte en zo ging ik dan ook opzoek naar rust en een gevoel van veiligheid. Ik belande, in een heel erg prettig gesprek, bij Nederlandse Senioren Alarmering. Eigenlijk puur toevallig maar het sprak mij zó aan dat ik er geen moment aan heb getwijfeld voor deze veiligheid te kiezen. Je kunt niet verwachten dat er artsen om je heen zwermen of vrienden en familie 24 uur per dag met je bezig zijn. Dat zou verstikkend werken. Maar op de achtergrond ben ik het eigenlijk toch, want wat er ook even mis gaat ik ben beschermd en heb de controle in handen door middel van een draagbare beschermengel. Ik hoef alleen maar de knop in te drukken en zij komen in aktie. Veiliger dan zo kan ik mij niet voelen. Had ik daar maar eerder aan gedacht. Dit krakende wagentje rijd nu weer veilig rond, een soort van blijvende onzichtbare drown die mij een héél veilig gevoel geeft. Mary Jacobs-Vos en makkertje Krummel

thumb M.G.H. Jacobs-Vos
21 november 2022

Eind 2021 viel mijn 90-jarige vader, na de griepprik, op weg naar zijn auto, neer op straat. Met een hartslag van 28 werd hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ik werd vanwege zijn NL Senioren alarmering direct gebeld door de alarmcentrale. Door de tracker kon ik zien waar hij gevallen was. Ik ben in aller ijl naar hem toe kunnen gaan. Nog nooit van zijn leven in het ziekenhuis gelegen en nu door het oog van de naald gekropen. Ik ben heel blij dat mijn vader dit jaar zijn 91e verjaardag heeft kunnen vieren. En wat ben ik tot op heden blij met de NL Senioren Alarmering. Ik kan het iedere oudere mens en zijn naasten aanbevelen.

thumb Edith Böcker
18 augustus 2022

Gesprek met Christel was empathische, duidelijk en zij gaf mij het gevoel dat we elkaar al lang kende. Ik heb gekozen voor uw systeem omdat ik hiermee overal alarm kan slaan als er hulp nodig is. Uit ervaring weet ik dat de meeste systemen alleen in huis werken met een telefoonlijn etc. Het zal blijken of het werkt voor mij. Vast bedankt christel en Lisette.

thumb Ab van kapel van de logt
21 oktober 2022

Ik heb vandaag met Christal Mentink gesproken over de valdetectie. Ik ben er erg blij dat er zo iets is. Ik schaf het aan voor mijn moeder. Christal heeft mee heel duidelijk alles uitgelegd hoe het te werk zou gaan. Maar ik moets het eerst ook met mijn zus en broer over hebben voor dat ik het akkoord kon gaan. Christal heeft mij die ruimte geven. Na gesprek met familie heb ik weer contact gezocht met Christal om de procedure voor te zetten. Dankjewel Christal Met vriendelijke groeten Funda Celikay

thumb Funda Celikay
11 november 2022