fbpx Brochure aanvragen
Home » Ervaringen

Ervaringen

Sinds een jaar heeft mijn moeder (82) nu de alarmering, en al 3 keer is er op tijd hulp gekomen toen het nodig was. Zeer goed persoonlijk advies gekregen. Gunstige maandprijs. Kan het iedereen aanbevelen.
Martin Merks Avatar
Martin Merks
11/04/2022
Het is vrijdag 24 september als ik gebeld wordt door de meldkamer van het seniorenalarm. Mijn vader van 95 jaar heeft zijn alarmknop ingedrukt omdat mijn moeder op de grond ligt en hij even niet weet wat hij nu mot doen. Mijn moeder van 94 jaar is gevallen en schreeuwt het uit van de pijn, dat is op achtergrond bij de centralist goed hoorbaar. Nadat hij met mijn vader heeft gesproken, heeft hij zeer adequaat gereageerd en direct een ambulance naar mijn moeder gestuurd. Die was er binnen 10 minuten. Wanneer ik na 3/4 uur arriveer, ik moet uit Rotterdam komen, is mijn moeder al in het ziekenhuis en krijgen wij al direct een diagnose en is het behandelplan al klaar!! Sleutelbeen gebroken. Door het snelle handelen heeft mijn moeder niet lang veel pijn gehad. Wij zijn blij met de alarmering en het werkt perfect.
Marianne van Gend Avatar
Marianne van Gend
12/09/2021
Eind 2021 viel mijn 90-jarige vader, na de griepprik, op weg naar zijn auto, neer op straat. Met een hartslag van 28 werd hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ik werd vanwege zijn NL Senioren alarmering direct gebeld door de alarmcentrale. Door de tracker kon ik zien waar hij gevallen was. Ik ben in aller ijl naar hem toe kunnen gaan. Nog nooit van zijn leven in het ziekenhuis gelegen en nu door het oog van de naald gekropen. Ik ben heel blij dat mijn vader dit jaar zijn 91e verjaardag heeft kunnen vieren. En wat ben ik tot op heden blij met de NL Senioren Alarmering. Ik kan het iedere oudere mens en zijn naasten aanbevelen.
Edith Böcker Avatar
Edith Böcker
8/18/2022
Op 23 September ,werd ik gebeld door Kristel. Ze heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan. en alles heel rustig verteld wat het in houd van de alarm. Ik ben heel blij dat Kristel . Ben blij dat ze mij alles heel duidelijk heeft uit gelegd. Kristel dank voor je geduldigheid .vriendelijk heid
Stella Neijndorff Avatar
Stella Neijndorff
10/09/2022
Ben 3x gered dankzij nsa alarmering. Werkt 200 procent. En kan het aan u aanbevelen. Was er anders niet meer geweest nog maar 71 jaar. Nu weer aan het genieten en ben deze mensen erg dankbaar voor iedere dag maand jaren met nsa alarmering. Twijfel niet en redt levens. Mvgr in goede gezondheid voor ons allemaal. Spangenberg.
Johan Spangenberg Avatar
Johan Spangenberg
11/25/2022
Ik ben heel blij dit alarm te hebben aangeschaft met het pakket melding naar meldkamer en 3 contact personen. Binnen 1 week moest ons moeder al alarm slaan. Tijdens de test waren we al verbaast over de snelheid van het contact met Meldkamer en perfecte verbinding en geluid. Tijdens de echte alarm melding werd ze perfect begeleid, werden de contacten direct geinformeerd, en was de ambulance supersnel aanwezig. De meldkamer bleef haar bijstaan tot de ambulance het over nam. Ik raad het iedereen aan! Senioren of mensen met een ziekte of beperking die snel hulp nodig hebben.
Bianca Coaching Star Avatar
Bianca Coaching Star
12/09/2021
Als je volkomen alleen komt te staan is dat een héél benauwde gedachte en zo ging ik dan ook opzoek naar rust en een gevoel van veiligheid. Ik belande, in een heel erg prettig gesprek, bij Nederlandse Senioren Alarmering. Eigenlijk puur toevallig maar het sprak mij zó aan dat ik er geen moment aan heb getwijfeld voor deze veiligheid te kiezen. Je kunt niet verwachten dat er artsen om je heen zwermen of vrienden en familie 24 uur per dag met je bezig zijn. Dat zou verstikkend werken. Maar op de achtergrond ben ik het eigenlijk toch, want wat er ook even mis gaat ik ben beschermd en heb de controle in handen door middel van een draagbare beschermengel. Ik hoef alleen maar de knop in te drukken en zij komen in aktie. Veiliger dan zo kan ik mij niet voelen. Had ik daar maar eerder aan gedacht. Dit krakende wagentje rijd nu weer veilig rond, een soort van blijvende onzichtbare drown die mij een héél veilig gevoel geeft. Mary Jacobs-Vos en makkertje Krummel
M.G.H. Jacobs-Vos Avatar
M.G.H. Jacobs-Vos
11/25/2022
Deze alarmsysteem was mijn redding . Ik draag het altijd om mijn hals . Toen het nodig was werd de knop ingedrukt en ambulance was binnen 6inuten aanwezig en mij met spoed naar ziekenhuis vervoerd .
Mia van Oers Avatar
Mia van Oers
11/09/2022
Ik heb vanaf de dag dat ik alleenstaand was , gebruik gemaakt van senioren alarmering. En gelukkig. Een tijdje terug voelde ik me opeens heel slecht, het was overdag maar mijn kinderen zijn allemaal aan het werk. Ik drukte op mijn alarmeringsknop, kreeg gelijk contact en men vroeg mij waarmee ze konden helpen. Ik heb om een ambulance gevraagd en die was binnen 5 minuten bij mij. Het bleek dat ik een tia had. Was met 10 minuten in het ziekenhuis. De dokter was blij dat er zo snel was gereageerd, het had ook anders kunnen aflopen. Ik adviseer iedere alleenstaande om gebruik te maken van Senioren Alarmering
Marianne Anker Avatar
Marianne Anker
11/25/2022