fbpx Brochure aanvragen
Home » Missie & Visie

Missie & Visie

Welkom bij Nederlandse Senioren Alarmering – Een senioren alarmknop.  

Onze visie op de senioren alarmknop:


Wij staan voor zorg en veiligheid. Geboren vanuit persoonlijke ervaringen, zijn wij gestart om diegene te helpen waarvan wij hebben gezien dat ze extra zorg nodig  hebben: ouderen en senioren. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een vergeetachtige vader, of kwetsbare moeder. Een zieke opa, of avontuurlijke oma. Wij ook. Ons ouderen alarm, onze dienst, is ontwikkeld met  hun welzijn en mobiliteit in gedachte.

Onze missie met de senioren alarmknop:


Wat kunnen wij doen voor onze geliefden? Hoe kunnen we met minimale inspanning en belasting voor onze verwanten, mantelzorgers en thuiszorgspecialisten, maximale zorg en veiligheid leveren? Na veel inspanning brengen wij nu onze senioren alarmknop op de markt. Ontwikkelt voor ons zelf, maar nu beschikbaar voor iedereen.

Nederlandse Senioren Alarmering

Wij hebben een missie: het is vandaag de dag noodzakelijk dat dat ouderen en senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Vrijheid is een groot goed waar ieder mens bij gebaat is. In onze persoonlijke levens hebben we van dichtbij meegemaakt hoe onze opa’s en oma’s het zwaarder kregen in het leven. Dementie sloeg toe, een val betekende al snel een botbreuk. Deze mensen waren nog te helder om volledig ondergedompeld te worden in de zorg, maar toch ook niet helemaal bekwaam meer om in volledige vrijheid te leven. We gunde ze alle vrijheid van de wereld, maar maakte ons ook zorgen. Te vaak kwam het voor dat oma was gevallen. Dat ze al een paar uur op de grond lag en niet meer overeind kwam. We zijn ooit gebeld door de politie om onze verdwaalde opa op te halen. Gebeurtenissen als deze brachten ons onrust. Er moest een oplossing komen. 

We zijn gaan brainstormen over een middenweg. Een manier hoe we met een gerust hart onze naasten de regie over hun eigen leven konden laten, maar aangepast met een klein stukje innovatieve technologie zodat we een oogje in het zeil konden houden. We zijn ook goed gaan kijken naar aanwezige producten op de markt, maar kwamen al snel tot de conclusie dat dit vaak te ingewikkeld zou zijn voor ouderen en senioren. Het moest simpel, maar effectief. We wilden veel informatie kunnen inzien, maar tegelijkertijd moesten de ouderen hier niet mee belast worden. Een simpele alarmknop in huis was niet voldoende. Het moest mobiel zijn, een locatie kunnen weergeven en ook automatisch een melding kunnen maken als er een val werd gedetecteerd. Het moest een product worden waar we met welzijn, zorg en veiligheid op konden vertrouwen , zodat we onze opa’s en oma’s met een gerust hart hun gang konden laten gaan.

Al snel kwamen tot een inzicht. Een product is leuk en aardig, maar de volledige oplossing is waar het om gaat. Wij vinden dat de stabiliteit en werkzaamheid van het alarmsysteem veel belangrijker moet zijn dan de functionaliteiten en mogelijkheden. We zijn dus goed gaan kijken hoe we een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid konden garanderen, terwijl we zo  min mogelijk hoefde in te boeten op functies of mogelijkheden van het alarmsysteem. We hebben een alarmknop uitgezocht die precies aansloot bij onze wensen. Ook zijn we gaan werken aan onze eigen gepersonaliseerde software die voldeed aan alle eisen die wij voor ogen hadden. Na haast ontelbare uren werk, afstemming, testen, probleemoplossing en alles wat erbij kwam kijken, is het ons gelukt. Onze ouderen alarmknop en bijbehorende oplossing is klaar. Klaar voor ons zelf, maar nu dus ook klaar voor u.