fbpx Brochure aanvragen
Home » Alarmknop voor ouderen

Alarmknop voor ouderen

Met onze alarmknoppen kunt u veilig en zelfstandig blijven doen wat u het liefste wilt. U kunt er langer mee zelfstandig thuis wonen, met een veilig gevoel de deur uit en direct hulp ontvangen in geval van nood. U heeft de keuze uit verschillende producten. Zo is er voor u altijd een noodknop voor senioren die bij u past. 

Alarm Armband

€ 109,95

  • Werkt binnen en buiten
  • Handig voor om de pols
  • Beschikbaar in verschillende kleuren

Alarm ketting

€ 84,95

  • Werkt binnen en buiten
  • Draagbaar om de hals
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
  • Optie: Clip voor aan de riem

Alarm horloge

€ 129,95

  • Werkt binnen en buiten
  • Comfortabel om de pols
  • Waterdicht

Wat is een alarmknop?

Wat is een alarmknop? Een alarmknop is een klein apparaatje dat is ontwikkeld voor uw veiligheid. Het apparaatje draagt u bij zich en in geval van nood kunt met een druk op de knop alarm slaan. Sommige alarmsystemen hebben ook een sensor die registreert dat u valt. U hoeft in dat geval niet meer op de knop te drukken mocht u onverhoopt ten val komen. Mocht u alarm slaan dan wordt er direct contact gemaakt met uw contactpersonen of de professionele meldkamer. Dit gaat via een spreek- en luisterverbinding. Een gediplomeerd centralist zal u te woord staan en op basis van urgentie actie ondernemen zodat u snel geholpen kunt worden. Het systeem is uitgerust met een oplaadbare accu en een GPS-volgsysteem. Dit betekent dat u het alarm overal mee naar toe kunt nemen, zowel binnen als buiten. In geval van nood zal de paniekknop ook uw locatie weergeven zodat eventuele hulp weet waar u bent. 

Hoe werkt een alarmknop voor senioren?

Als de noodknop wordt ingedrukt of de valsensor een val detecteert, dan zal er een spreek- en luisterverbinding tot stand komen met de meldkamer centralist. U heeft dan de mogelijkheid om via het alarmsysteem te communiceren. De centralist zal in eerste instantie zorgen voor geruststelling en op basis van urgentie actie ondernemen zodat hulp zo snel mogelijk ter plaatse is. In het geval van een levensbedreigende zal er direct worden doorgeschakeld naar politie, ambulance of brandweer. Indien de situatie niet-levensbedreigend is zal er worden doorgeschakeld naar uw contactpersonen of, indien gekozen voor pakket-c, een surveillant van onze meldkamer. Zij zullen vervolgens ter plaatse komen om u van hulp te voorzien. Ook hebben we voor belanghebbende een handige app waarmee ze eventuele meldingen kunnen ontvangen als er wordt gealarmeerd. 

Verkrijg extra inzicht met de app

Alle producten die wij aanbieden zijn te koppelen aan onze gratis app. Bij aankoop van één van onze producten ontvangt u ook een Trackercode die kan worden ingevoerd in de app. Uw naasten of mantelzorgers kunnen de app downloaden en zo op de hoogte blijven van eventuele meldingen. Ook kunnen zij een overzicht bekijken van alle voorgaande meldingen. In de app kan ook de locatie van de noodknop worden opgevraagd. Dit is handig als u onverhoopt nog wel eens verdwaald. Verder kunnen derden hier notificaties krijgen als de accu van het alarm bijna leeg is. De app is een perfecte aanvulling op veiligheidspakket A, waar uw contactpersonen verantwoordelijk zijn voor de opvolging. Bij veiligheidspakket B en C is het gebruik onder voorbehoud. Bij deze pakketten is de meldkamer verantwoordelijk en inmenging van derden kan dat proces verstoren. Denk bijvoorbeeld aan dat een mantelzorger na een melding met u belt, waardoor de meldkamer u niet meer kan bereiken. Wij raden dan ook aan om in dat geval de app niet te gebruiken, maar u kunt zelf besluiten wat u doet met dit advies. 

Wat kost een alarmknop voor ouderen?

De prijzen van onze alarmknoppen beginnen bij €84.95,-. Voor deze prijs krijgt u de Alarm Ketting. Zoals de naam doet vermoeden draagt u deze noodknop voor ouderen om de nek. Voor een meerprijs van €10,- krijgt u ook een clip geleverd. Met deze clip kunt u het systeem bevestigen aan bijvoorbeeld een riem. Een hele andere optie is de Alarm Armband. Voor €109.95,- krijgt u een handige band bij het alarmsysteem waarmee u het kunt dragen om de pols. U kunt het alarm in en uit het systeem klikken en dus eventueel ook kiezen voor het dragen om de nek. Handig als u een beetje wilt variëren. Ook hebben wij een volwaardig Alarm Horloge. Deze kost €129.95,- en is volledig waterdicht. Al onze alarmen voor senioren worden gebruiksklaar afgeleverd en zijn na een korte oplaadsessie klaar voor gebruik. 

Welke alarmknop past bij mij?


Welk alarmknop u ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van dezelfde belangrijke veiligheidsfuncties. Dit betreft de spreek- en luisterverbinding, oplaadbare accu en het GPS-volgsysteem. Er is dus geen verkeerde keuze, enkel de keuze wat het beste bij u past. De manier van dragen staat bij de keuze centraal. Indien u het alarm het liefst draagt om de nek dan is de Alarm Ketting voor u de beste keus. Draagt u het liever aan de riem? Kies dan voor de Alarm Ketting met clip. Wilt u het liefst wisselen tussen het dragen om de pols en om uw nek? Dan is de Alarm Armband de beste optie. Voor de beste ervaring om de pols hebben wij het Alarm Horloge. Dit waterdicht Alarm Horloge toont als iedere andere smartwatch, maar dan voorzien van de functionaliteiten die onze alarmsystemen hebben te bieden.