fbpx Brochure aanvragen
Home » Pakketten

Pakketten

Contactpersonen – Pakket A
Bij pakket A zijn uw contactpersonen uw helpende hand. Zij zullen in geval van nood direct op de hoogte worden gebracht en met u in contact komen. De spreek- luisterverbinding maakt dit mogelijk. Ook hebben zij de mogelijkheid onze app te downloaden en altijd uw locatie in te zien. Wanneer u alarmeert krijgen uw contactpersonen een pushnotificatie, worden ze gebeld en kunnen ze naar uw locatie toe navigeren.

Alarm Meldkamer – Pakket B
De professionele Alarm Meldkamer is 24/7 bereikbaar en staat altijd voor u klaar. Zij zijn PAC-gecertificeerd wat betekent dat ze bevoegd zijn om in het geval van een levensbedreigende noodsituatie direct door te schakelen naar politie, ambulance of brandweer. U geeft een aantal contactpersonen aan ons door en de meldkamer zal deze direct op de hoogte brengen in geval van nood. In een niet levensbedreigende noodsituatie zijn uw contactpersonen ook verantwoordelijk voor de opvolging. Bij dit pakket heeft u de keuze voor de Landelijke Sleutelservice, waarmee uw contactpersonen of de noodinstanties altijd uw woning kunnen betreden in geval van nood. 

Professionele Opvolging – Pakket C
Voor optimale veiligheid is er voor u pakket C met Landelijke Opvolging. Mocht u in nood zijn dan drukt u op de knop en krijgt u direct contact met onze PAC-gecertificeerde meldkamer. De procedure zoals beschreven op de pagina Alarm Meldkamer wordt dan uitgevoerd. Mochten uw contactpersonen niet bereikbaar zijn in een niet levensbedreigende noodsituatie, dan komt er een hulpverlener van onze surveillancedienst op locatie, waar u ook bent! Zij bieden u dan de helpende hand in nood. In een levensbedreigende situatie zal direct worden doorgeschakeld naar politie, ambulance of brandweer. Kiest u voor de Landelijke Sleutelservice zal ook de opvolgingsdienst de sleutel in bezit nemen. Zo kunnen zij altijd naar binnen. 

Bestellen

Veiligheidspakket

A

€ 29,95 p/m

 • Eigen contactpersonen
 • Contactpersonen zelf verantwoordelijk voor opvolging
 • Gebruik van de app

Met dit pakket zult u zelf maximaal drie telefoonnummers moeten aandragen van naasten of bekenden die u ten hulp kunnen komen indien u dat nodig heeft. Bij een SOS-melding of valalarm zullen al deze personen een SMS ontvangen met daarin het type alarm en uw locatie. Vervolgens wordt er ook ultgebeld naar deze telefoonnummer op volgorde van opgave. Het systeem zal net zo lang blijven bellen tot er een spreek/luisterverbinding tot stand is gebracht met één van contactpersonen.

SLEUTELSERVICE

Veiligheidspakket

B

€ 35,95 p/m

 • Melding naar onze meldkamer
 • Meldkamer zet uw melding door naar noodinstanties of contactpersonen
 • 24/7 bereikbaar
 • Gebruik van de app
 • Optie: Sleutelservice

Met dit pakket zal uw alarmmelding altijd terechtkomen bij onze meldkamer. Onze centralisten zijn 24-uur per dag berelkbaar. Zij vangen uw melding af en zullen in het geval van een levensbedreigende situatie direct de noodinstanties inschakelen. In het geval van een niet levensbedreigende situatie zoekt de meldkamer contact met uw contactpersonen om u bij te staan met hulp.

SLEUTELSERVICE

Veiligheidspakket

C

€ 45,95 p/m

 • Melding naar onze meldkamer
 • Meldkamer zet uw melding door naar noodinstanties of contactpersonen
 • Meldkamer stuurt een hulpverlener langs aan huis indien nodig
 • 24/7 bereikbaar
 • Gebruik van de app
 • Optie: Sleutelservice

Met dit pakket staat u ook in direct contact met onze meldkamer, maar zal er in het uiterste geval ook een hulpverlener ter plaatse komen. In het geval van een levensbedreigende situatie zal de meldkamer direct de noodinstanties inschakelen. In het geval van een niet levensbedreigende situatie zoekt de meldkamer contact met uw contactpersonen om u bij te staan met hulp. Indien zij niet beschikbaar zijn zal de meldkamer direct een eigen surveillant ter plaatse sturen om u te voorzien van hulp. Zo word u altijd geholpen.