fbpx Brochure aanvragen
Home » Bestel hier uw pakket

Bestel hier uw pakket

Kies hieronder een pakket.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
morgen in huis

MEEST GEKOZEN

Veiligheidspakket

A

€ 29,95 p/m

  • Eigen contactpersonen
  • Contactpersonen zelf verantwoordelijk voor opvolging
  • Gebruik van de app
  • Optie: Sleutelkluisje

Met dit pakket zult u zelf maximaal drie telefoonnummers moeten aandragen van naasten of bekenden die u ten hulp kunnen komen indien u dat nodig heeft. Bij een SOS-melding of valalarm zullen al deze personen een SMS ontvangen met daarin het type alarm en uw locatie. Vervolgens wordt er ook ultgebeld naar deze telefoonnummer op volgorde van opgave. Het systeem zal net zo lang blijven bellen tot er een spreek/luisterverbinding tot stand is gebracht met één van contactpersonen.

SLEUTELKLUISJE

Veiligheidspakket

B

€ 35,95 p/m


Met dit pakket zal uw alarmmelding altijd terechtkomen bij onze meldkamer. Onze centralisten zijn 24-uur per dag berelkbaar. Zij vangen uw melding af en zullen in het geval van een levensbedreigende situatie direct de noodinstanties inschakelen. In het geval van een niet levensbedreigende situatie zoekt de meldkamer contact met uw contactpersonen om u bij te staan met hulp.

SLEUTELKLUISJE

Veiligheidspakket

C

€ 45,95 p/m


Met dit pakket heeft u alle voordelen van pakket B en krijgt u een Sleutelkluisje samen met het gebruik van onze Sleutelcode Bewaarservice. Inbegrepen in de prijs!