fbpx Brochure aanvragen
Home » Zorg organisaties

Zorg organisaties

Naast mobiele alarmering aan particulieren levert de Nederlandse Senioren Alarmering ook mobiele alarmering aan partijen werkzaam in de zorgsector. Dit varieert van het beveiligen van werknemers tot het aanleveren van grotere partijen alarmsystemen voor bewoners in deze instanties. Het product en de dienst kan worden afgestemd op de wensen van uw partij. Zo kunnen uw verzorgers bijvoorbeeld als contactpersonen in het systeem, maar kan er ook gebruik worden gemaakt van onze ‘virtuele’ meldkamer. De opties zijn flexibel en in overleg is er veel mogelijk.

De mogelijkheden

‘virtuele’ meldkamer

Voor onze particuliere klanten maken wij gebruik van een PAC gecertificeerde Alarm Meldkamer genaamd. Indien men alarm slaat zullen de meldingen hier terechtkomen en worden opgevolgd. Wat ook mogelijk is om onze ‘virtuele’ meldkamer bij u onder te brengen in uw organisatie. U krijgt dan toegang tot onze ‘virtuele’ meldkamer portaal waarbij u op uw gewenste locatie de meldingen van de alarmeringen binnen kunt krijgen. Zo houd u alles in eigen hand. Zonder tussenstap van onze partner kunt u zelf direct de opvolging verrichten.

Alarmeren

Wij geloven in ons product. Het geeft (met name) senioren de mogelijkheid om langer zelfstandig te kunnen functioneren. Helaas is lang niet iedereen op de hoogte over het bestaan van mobiele alarmering. Hier willen wij verandering in brengen. Bent u dit met ons eens? Wij kunnen een op maat gemaakt, informatief bericht aanleveren, wat u kunt delen met u ledenbestand. Op welke manier dan ook. Denk aan een nieuwsbrief, ledenblad of mogelijk zelfs een flyer in de lobby.

Informeren

Ziet u de meerwaarde van ons systeem, maar wilt u de keuze laten aan cliënten zelf? Wij kunnen altijd een adviseur langs sturen voor een presentatie. U kunt deze bijvoorbeeld aankondigen in het ledenblad, uw website, uw nieuwsbrief of een ander vergelijkbaar medium. Wij kunnen de content hiervoor verzorgen (een op maat gemaakt bericht wat ons product introduceert en eventueel de tijd en datum van een presentatie op locatie). Wij leggen vervolgens piekfijn de meerwaarde uit van ons product in een presentatie gericht op de wat oudere medemens (niet te ingewikkeld, maar overzichtelijk en duidelijk).

Whitelabel

Indien u graag ons product wilt aanbieden onder uw eigen naam, dan is dat mogelijk. Wij begrijpen dat niet iedere instantie zit te wachten op verwarring onder cliënten en dat ze de situatie graag zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunt u, in overleg met ons, het product aanleveren zonder te verwijzen naar de Nederlandse Senioren Alarmering. In dat geval zou u een contactpersoon toegewezen krijgen waar u mee in contact kan komen bij onvoorziene situaties.

Op maat

Wat u wensen ook zijn, in overleg vinden we altijd een oplossing. Ons product, de software erachter en de mogelijkheden in de toekomst zijn altijd aan te passen naar uw instelling. Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden van onze oplossingen, neem direct contact (link naar contactpagina) op met de Nederlandse Senioren Alarmering.