fbpx Brochure aanvragen
Home » Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Wat kan ons senioren alarm?

Onze senioren alarmknop is ontstaan vanuit eigen ervaring en is gericht op de wat oudere medemens om voor die doelgroep de beste mogelijke dienst te leveren. Ons senioren alarm is voorzien van een simkaart en een GPS-tracker. Hierdoor kan er altijd naar in of uit worden gebeld en kan ook altijd de locatie worden ingezien via GPS. Het systeem bevat ook een valdetectie, welke bij een goede impact automatisch een noodsignaal zal uitzenden naar uw naasten of onze meldkamer.

Bij een noodsituatie moet de senioren alarmknop even worden ingedrukt. Zo simpel is het. Er gaat dan een SMS uit naar alle contactpersonen (met daarin een melding dat er is gealarmeerd en een link naar de locatie), een melding naar iedereen die onze app heeft geïnstalleerd en er wordt een spreek/luister verbinding tot stand gebracht met een van de contactpersonen of onze meldkamer. Het persoonlijk alarmsysteem is net als een mobiele telefoon overal te gebruiken. Hij werkt dus ook buitenshuis. 

Hoe werkt onze senioren alarmknop?

Wij zijn van mening dat u zelf het beste weet wat u van ons nodig heeft. Daarom geven wij u zelf de keuze uit een aantal diensten. Bij de aanvraag voor het senioren alarm kiest u voor veiligheidspakket A, veiligheidspakket B of veiligheidspakket C. Deze variëren in prijs, maar ook in het type service die wij erbij leveren. Van direct contact met eigen contactpersonen bij pakket A, tot een alomvattend en service gerichte oplossing bij pakket C: kies het pakket wat het beste bij u past. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van onze opties.

Als u geïnteresseerd bent in onze oplossing kunt u hier op de website direct een aanvraag doen. Daarvoor vragen wij van u een aantal gegevens en vervolgens komt de aanvraag bij ons binnen. Belangrijk om te weten: u kunt ons senioren alarm inclusief bijbehorende dienst altijd 14-dagen gratis uitproberen. U zult na uw aanvraag het systeem binnen 48-uur ontvangen en u betaalt pas als deze proeftijd is verlopen. 

Het senioren alarm wordt volledig gebruiksklaar verzonden. Na ontvangst moet hij nog even in de bijgeleverde oplader en vervolgens is hij klaar voor gebruik.

Onze veiligheidspakketten:

Veiligheidspakket A:

 • Uw contactpersonen fungeren als uw eerste hulp in geval van nood.
 • Ze worden direct op de hoogte gebracht via het alarm en kunnen met u communiceren via een spreek-luisterverbinding.
 • Ze kunnen ook uw locatie in real-time volgen via een app.
 • Bij een noodalarm ontvangen ze pushmeldingen, worden ze gebeld en kunnen ze naar uw locatie navigeren.

Veiligheidspakket B:

 • De professionele Alarm Meldkamer is 24/7 beschikbaar en PAC gecertificeerd.
 • Ze kunnen bij levensbedreigende noodsituaties direct contact leggen met de politie, ambulance of brandweer.
 • U kunt een lijst met contactpersonen opgeven die in geval van nood worden geïnformeerd. Of in niet-levensbedreigende situaties u kunnen bijstaan.
 • Optioneel: Sleutelcode Bewaarservice, Indien u zelf al een sleutelkluisje heeft kunnen wij de code voor u in bewaring houden voor €3,95,- per maand, zodat uw hulpverlener direct naar binnen kan.
 • Optioneel: u kunt los bij ons een sleutelkluisje bestellen in het bestelproces voor eenmalig €99,95,-

Veiligheidspakket C:

 • Net als bij pakket B bent u bij dit pakket optimaal beveiligd door de aansluiting op de PAC gecertificeerde Alarm Meldkamer.
 • Zij kunnen in levensbedreigende noodsituaties direct contact leggen met de politie, ambulance of brandweer.
 • U kunt een lijst met contactpersonen opgeven die in geval van nood worden geïnformeerd. Of in niet-levensbedreigende situaties u kunnen bijstaan.
 • Bij dit pakket zit een Sleutelkluisje en Sleutelcode Bewaarservice voor optimale veiligheid bij inbegrepen in de maandelijkse prijs waarbij u geen eenmalige kosten van €99,95 hoeft te betalen voor de sleutelkluis.
 • Uw hulpverlener kan direct naar binnen in geval van een noodsituatie.
 • Er hoeft nooit een deur te worden geforceerd.