fbpx Brochure aanvragen
Home » Alarmknop voor ouderen » Alarm Horloge

Alarm Horloge

Waterdicht SOS Horloge

 • Beschikbaar vanaf €129.95 en €29.95 p/m
 • Horloge
 • Aanmelden en activering

Geleverd met:

 • Horloge alarmsysteem
 • Oplaadkabel
 • Handleiding
 • Volledig geactiveerd en klaar voor gebruik

Werking

 • Spreek/luister-verbinding werkt altijd, overal
 • Locatie buiten via GPS (tot 5m nauwkeurig)
 • Locatie binnen via GPS (van 5m tot 10m nauwkeurig)
 • Waterdicht
 • Tijd/Datum
 • 24/7 Alarmmeldkamer of alarmeren naar contactpersonen
https://youtu.be/niSHD-_mZx4

Alarm horloge 

Het Alarm Horloge is onze meest stijlvolle optie voor een senioren alarm. Dit horloge is voorzien van alle veiligheidsfunctionaliteiten die belangrijk zijn uw dierbare. Het alarm horloge is volledig waterdicht en u kunt hem gebruiken als regulier horloge door het digitale display. Hierop is eenvoudig de tijd en datum af te lezen. 

Wat is een Alarm Horloge voor ouderen? 

Een alarm horloge dient als een noodknop voor ouderen, om naasten te signaleren in geval van nood. Daarnaast biedt het alarm horloge ook de functionaliteiten van een normaal digitaal horloge. De tijd en datum zijn eenvoudig af te lezen via het digitale display. Doordat ons alarm horloge de uitstraling heeft van een smartwatch, valt deze minder op. Dit vinden veel ouderen prettig. Het horloge kan zowel binnen als buiten (zonder schaamte) gedragen worden. 

Het horloge is, net als onze andere alarmen, uitgerust met een valdetectie. U ziet een melding op het scherm als deze geactiveerd is. Alarmeren gaat ook handmatig via de rode knop. In beide gevallen wordt er direct contact gelegd met de gekoppelde contactpersoon of onze alarm meldkamer. Via het alarm horloge kan er worden gebeld. Daarnaast kan het contactpersoon de locatie tot 5 meter nauwkeurig zien.  Hier is het mogelijk om snel te helpen of hulp naar de locatie te sturen. 

Wat zijn de voordelen van een alarm horloge?

Het grootste voordeel van het alarm horloge is het simpele feit dat het een digitaal horloge is. Denk hierbij aan het weergeven van de tijd en datum, maar ook inzicht krijgen over de accuduur, Deze gegevens worden duidelijk weergegeven op het grote, heldere LCD-display. Dit maakt het alarm horloge zowel stijlvol als praktsich. Daarnaast kan het horloge gewoon om blijven tijdens het douchen of in het bad. Ons horloge is namelijk waterdicht. Het alarm horloge wordt net als onze andere alarmknoppen geactiveerd en geprogrammeerd afgeleverd. Dit betekent dat hij na een uurtje opladen klaar is om te gebruiken. Ook zijn er geen verborgen kosten. Het systeem werkt zonder beltegoed en is overal ter wereld te gebruiken. Zolang u lid bent van ons bent u verzekerd van garantie en ondersteuning. 

Verkrijg extra inzicht met de app

De producten die wij aanbieden worden allemaal ondersteund met onze gratis app: Nederlandse Senioren Alarmering app. Deze app werkt door middel van het invoeren van de tracker-code die bij uw product wordt geleverd. Op deze manier is het mogelijk voor uw contactpersonen of mantelzorgers overal inzicht te krijgen in uw situatie. Het is voor hen onder andere mogelijk om een overzicht te krijgen van al uw noodmeldingen. Ook kunnen ze de huidige locatie van de alarmknop opvragen indien gewenst. Dit zou bijvoorbeeld handig kunnen zijn als u nog weleens verdwaald. Maar het voornaamste voordeel is dat deze personen meldingen kunnen ontvangen wanneer u alarmeert. Deze app is een uitstekende aanvulling op veiligheidspakket A. In combinatie met dit pakket is het voor uw contactpersonen makkelijk om in contact met u te komen in geval van nood. Zij krijgen direct te zien waar u zich op dat moment bevindt en kunnen met u praten via de spreek- en luisterverbinding. Wanneer u veiligheidspakket B & C aanschaft, raden wij het gebruik van onze mobiele app af. Onze alarm meldkamer heeft de procedure waarmee ze u gaan helpen. Inmenging van derden kan dit proces verstoren. U kunt er alsnog voor kiezen om de app te gebruiken, maar dit is dan voor eigen risico. 

Hoe werkt een alarm horloge voor ouderen? 

Het alarm horloge is qua functies bijna gelijk aan die van de alarm ketting en alarm armband. Bij het indrukken van de noodknop wordt er direct verbinding gemaakt met het gekoppelde contactpersoon of onze meldkamer. In onze meldkamer staat een gediplomeerde centralist u te woord. Diegene zal op de eerste plaats zorgen voor geruststelling. Vervolgens wordt er gekeken naar de urgentie van de situatie. Op basis daarvan zal er gepaste actie worden ondernomen. Dit kan verschillen van het op de hoogte stellen van uw contactpersonen of mantelzorgers, tot het sturen van eigen officiële hulpinstanties. In het geval van een levensbedreigende situatie zal de meldkamer direct doorschakelen naar politie, ambulance of brandweer. Zij worden gelijk voorzien van alle relevante informatie. Dit is mede te danken aan onze geavanceerde apparatuur en onze toegang tot uw medische gegevens. De hulpdiensten krijgen ook te weten waar u zich op dat moment bevindt. Dit is mogelijk door de ingebouwde GPS-tracker. Op deze manier kunnen professioneel opvolgers snel ter plekke zijn en u voorzien van de juiste zorg. 

Veilig van huis met een senioren horloge

Ons digitale senioren horloge is uw ideale compagnon om mee op pad te gaan. Hij zit comfortabel om de pols en is discreet in uitstraling. Door de ingebouwde oplaadbare accu kunt u zo’n vier tot vijf dagen gebruikmaken van het horloge voordat deze opgeladen moet worden. Wel raden wij aan dit elke dag te doen indien mogelijk. Doordat dit een horloge betreft, kunt u hem ook gebruiken als zodoende. De tijd, datum en dag van de week staan allemaal duidelijk aangegeven op het grote scherm. De vorm maakt het tot een stijlvol senioren horloge voor mannen en vrouwen. Ingebouwde GPS-tracking zorgt ervoor dat u altijd zichtbaar bent voor de mensen die u dierbaar zijn. Daarnaast ook goed vindbaar voor hulpdiensten in uiterst geval van nood. Dit alles maakt dat u samen met het alarm horloge veilig en zelfverzekerd op pad kunt gaan. Wetende dat alle hulp die u eventueel nodig hebt slechts met één druk op de knop verwijderd is. 

Welk veiligheidspakket past bij u? 

U heeft de keuze uit drie veiligheidspakketten. Ieder met een eigen set opties. Veiligheidspakket A is bedoeld voor diegene waarbij het voldoet om slechts contact te kunnen hebben met eigen contactpersonen of mantelzorgers. Deze mensen krijgen een alarm- en locatiemelding, mocht u onverhoopt iets overkomen. Zij krijgen te zien waar u zich op dat moment bevindt en kunnen via de spreek- en luisterverbinding met u praten. Dit pakket is complementair met onze gratis app. 

Met veiligheidspakket B krijgt u in geval van nood verbinding met onze alarm meldkamer. Deze is zeven dagen per week en 24-uur per dag bereikbaar. Gediplomeerde centralisten staan u te woord en kunnen u met geavanceerde computerapparatuur direct van goede hulp voorzien in een noodsituatie. U kunt hier ook kiezen om tegen betaling een sleutelkluisje te ontvangen (eenmalig €99,95) en/of gebruik te maken van onze Sleutelcode Bewaarservice (maandelijks €3,95). Met deze dienst zal onze meldkamer uw Sleutelcode snel en veilig doorgeven aan de noodinstanties mocht er onverhoopt een noodsituatie zich voordoen.

Veiligheidspakket C is ons meest complete pakket. Bij de keuze voor dit pakket ontvangt u ook het bovengenoemde Sleutelkluisje en maakt u gebruik van onze Sleutelcode Bewaarservice. De kosten hiervoor zitten inbegrepen in het maandbedrag!