fbpx Brochure aanvragen
Home » Sleutelkluis sleutelcode bewaarservice

Sleutelkluis sleutelcode bewaarservice

Sleutelkluisje

Met een sleutelkluisje kunt u veilig uw huissleutel opbergen buiten uw huis. Dit is handig mochten uw mantelzorgers of hulpinstanties u van hulp moeten voorzien terwijl u zelf niet in staat bent om de deur te openen. U bepaalt zelf wie de code ontvangt, of u kunt gebruik maken van onze veilige Sleutelcode Bewaarservice (alleen voor pakket B en C). Bij deze service beheert onze meldkamer uw code en zorgen zij ervoor dat deze code snel en veilig terecht bij de noodinstanties indien er een noodgeval zich voordoet. Meer informatie over deze service vind u onderaan deze pagina.

Het sleutelkluisje heeft de afmetingen: 105 x 65 x 55 millimeter. Is zwart en compact, voor wandmontage. met rubberen afdekking als bescherming tegen weersinvloeden. Let op: de montage bent u zelf voor verantwoordelijk.

Met het sleutelkluisje is uw sleutel altijd snel, veilig en betrouwbaar toegankelijk voor u voor de hulpinstanties indien noodzakelijk.

Kosten sleutelkluisje: eenmalig €99,95,- (of kies voor Veiligheidspakket C en betaal niks extra!)

Sleutelcode Bewaarservice

Met de Sleutelcode Bewaarservice van de Nederlandse Senioren Alarmering bent u er zeker van dat onze Alarm Meldkamer snel en veilig uw kluisjescode op je juiste plek krijgt in geval van nood. Indien er een noodsituatie zich voordoet zal de meldkamer ervoor zorgen dat uw contactpersonen of de noodinstanties op de hoogte zijn van de juiste code zodat zij snel naar binnen kunnen om u te helpen. Met de Sleutelcode Bewaarservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoe u wordt bereikt. Ook zal er nooit een deur te hoeven worden geforceerd, wat naast kostbare tijd ook scheelt in de reparatiekosten!

Kosten sleutelkluisje: maandelijks €3,95,- (of kies voor Veiligheidspakket C en betaal niks extra!)


Voordelen Sleutelkluisje en Sleutelcode Bewaarservice:

  • Met een Sleutelkluisje en de Sleutelcode Bewaarservice kunnen hulpverleners altijd direct naar binnen.
  • U bent voorzien van zekerheid in geval van nood.
  • De deur hoeft nooit te worden geforceerd.
  • De Alarm Meldkamer beheert uw code en zorgt voor een snelle en veilige distributie in geval van nood.