fbpx Brochure aanvragen
Home » Pakketten » Landelijke Opvolging

Landelijke Opvolging

Professionele Opvolging – Veiligheidspakket C

Om u volledige zekerheid te bieden hebben wij Veiligheidspakket C in het leven geroepen. Om te worden geholpen in een niet levensbedreigende situatie moet u normaliter uit gaan van uw contactpersonen, maar bij veiligheidspakket C zal er een hulpverlener van de surveillancedienst naar u toe komen om u te helpen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van hulp en hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. U kunt ook kiezen voor de Sleutelservice. Zo kan de hulpverlener altijd naar binnen indien noodzakelijk.

●     Altijd hulp in nood

●     Dag en nacht

●     Hulpverlening altijd dichtbij

●     Binnen en buiten

●     Overal in Nederland

Uit ervaring weten wij dat sommige klanten geen contactpersonen hebben of dichtbij hebben wonen om te helpen bij een niet levensbedreigende noodsituatie. Bij een niet levensbedreigende noodsituatie kunt u bijvoorbeeld denken aan dat u gevallen bent en niet meer kunt opstaan. Wij horen de meest vreselijke verhalen van mensen die uren op de grond liggen en niet kunnen worden geholpen. U zou kunnen denken dat de calamiteiten diensten zoals de ambulance, politie of brandweer hiervoor uit zou trekken om u te helpen, maar dat is alles behalve het geval. Het is aan uw contactpersonen om te helpen in dit soort situaties, en die zijn lang niet altijd bereikbaar. Zo gebeuren veel ongevallen in de nacht waardoor contactpersonen slapen of mogelijk hun telefoon uit hebben staan.

Is de situatie wel levensbedreigend zullen de calamiteitendiensten u direct komen helpen in de noodsituatie.

Veiligheidspakket

A

€ 24,95 p/m

 • Eigen contactpersonen
 • Contactpersonen zelf verantwoordelijk voor opvolging
 • Gebruik van de app

Met dit pakket zult u zelf maximaal drie telefoonnummers moeten aandragen van naasten of bekenden die u ten hulp kunnen komen indien u dat nodig heeft. Bij een SOS-melding of valalarm zullen al deze personen een SMS ontvangen met daarin het type alarm en uw locatie. Vervolgens wordt er ook ultgebeld naar deze telefoonnummer op volgorde van opgave. Het systeem zal net zo lang blijven bellen tot er een spreek/luisterverbinding tot stand is gebracht met één van contactpersonen.

SLEUTELSERVICE

Veiligheidspakket

B

€ 29,90 p/m

 • Melding naar onze meldkamer
 • Meldkamer zet uw melding door naar noodinstanties of contactpersonen
 • 24/7 bereikbaar
 • Gebruik van de app
 • Optie: Sleutelservice

Met dit pakket zal uw alarmmelding altijd terechtkomen bij onze meldkamer. Onze centralisten zijn 24-uur per dag berelkbaar. Zij vangen uw melding af en zullen in het geval van een levensbedreigende situatie direct de noodinstanties inschakelen. In het geval van een niet levensbedreigende situatie zoekt de meldkamer contact met uw contactpersonen om u bij te staan met hulp.

SLEUTELSERVICE

Veiligheidspakket

C

€ 39,90 p/m

 • Melding naar onze meldkamer
 • Meldkamer zet uw melding door naar noodinstanties of contactpersonen
 • Meldkamer stuurt een hulpverlener langs aan huis indien nodig
 • 24/7 bereikbaar
 • Gebruik van de app
 • Optie: Sleutelservice

Met dit pakket staat u ook in direct contact met onze meldkamer, maar zal er in het uiterste geval ook een hulpverlener ter plaatse komen. In het geval van een levensbedreigende situatie zal de meldkamer direct de noodinstanties inschakelen. In het geval van een niet levensbedreigende situatie zoekt de meldkamer contact met uw contactpersonen om u bij te staan met hulp. Indien zij niet beschikbaar zijn zal de meldkamer direct een eigen surveillant ter plaatse sturen om u te voorzien van hulp. Zo word u altijd geholpen.