fbpx Brochure aanvragen
Home » Pakketten » landelijke Sleutelservice

landelijke Sleutelservice

Sleutelservice

  • Exclusief in Nederland!
  • Beschikbaar voor €249.95 of €10.00 p/m
  • Surveillancedienst neemt de sleutel in
  • Veiligheid voor iedereen
  • Deur hoeft nooit geforceerd te worden

Beschikbaarheid:

Werking:

  • Vertegenwoordiger gerenommeerd bedrijf komt langs om sleutel in te nemen
  • U tekent een overeenkomst voor de inname van de sleutel
  • In geval van nood komt er iemand langs om de deur te openen voor de hulpdiensten of uw contactpersonen

Met de NSA Sleutelservice bent u altijd veilig, ook in huis. In geval van nood kunnen uw contactpersonen of de calamiteitendiensten altijd naar binnen. De surveillance- of opvolgingsdienst komen in het geval van een melding direct ter plaatse met de sleutel. Dit voorkomt dat de deur zal moeten worden geforceerd.

Nederlandse Senioren Alarmering

De Nederlandse Senioren Alarmering biedt mobiele alarmering voor binnen en buiten. Onze oplossingen werken wereldwijd. Of u nu thuis bent, bij de supermarkt of op vakantie, met ons alarmsysteem bent u altijd veilig. Naast een product kiest u ook voor een veiligheidspakket. Hier maakt u ook de keuze of u wilt dat uw eigen contactpersonen worden ingebeld, of onze professionele meldkamer. Wat u voorkeur ook is, wij werken mee.

Gebruik geen onveilige sleutelkluisjes!

Met de NSA sleutelservice bent u niet afhankelijk van onveilige en eenvoudig breekbare sleutelkluisjes. Wij hebben daarom ook besloten dit niet meer aan te bieden en te zoeken naar een alternatief. Graag versterken wij ons argument met een quote uit de KBO-PCOB: “Bij ongeveer 150.000 Nederlanders hangt een onveilig sleutelkastje, dat niet voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen gebaseerd op het SKG-keurmerk. Jaarlijks worden zo’n achthonderd huishoudens het slachtoffer van een inbraak, doordat het sleutelkluisje wordt gekraakt.

Gehecht aan uw deur?

De sleutelservice is een ideale uitkomst voor mensen die niet graag het risico lopen dat de deur moet worden geforceerd. Een sleutel achterlaten bij de buren is ook niet voor iedereen mogelijk. Met de sleutelservice is uw huissleutel in veilige handen. Mocht u hulp nodig hebben dan kunnen de hulpdiensten of uw contactpersonen altijd naar binnen. De surveillance- of opvolgingsdienst komt namelijk ook altijd direct ter plaatse.

Voor Pakket B en C

De Sleutelservice is beschikbaar voor iedereen die kiest voor Pakket B of C. U kiest in het bestelproces voor de sleutelservice en vervolgens zal na uw bestelling onze partner contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de overdracht. In beide gevallen komt er iemand van de surveillancedienst langs om uw sleutel te ontvangen.

Gerenommerde partner

Onze Alarm Meldkamer partner is een gerenommeerde partij actief door heel Nederland. Zij beschikken over alle benodigde keurmerken om u te beveiligen en de sleutel in te nemen. Denk hierbij aan het Keurmerk Beveiliging, VCA en PAC. Deze keurmerken en certificeringen krijgen alleen instanties met veiligheid als absolute prioriteit.

Exclusief bij de Nederlandse Senioren Alarmering         

De Nederlandse Senioren Alarmering de enige partij in Nederland die de sleuteldienst in combinatie met mobiele alarmering aanbiedt. De Sleutelservice is een uitkomst voor mensen die misschien weinig bekenden hebben of graag de regie houden over hun eigen sleutels. Wij geloven dat in geval van nood deze dienst levens kan redden.