fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Horloge met alarmknop, hoe werkt dat?

Horloge met alarmknop, hoe werkt dat?

horloge met alarmknop

Als u op zoek bent naar een horloge met alarmknop, ook wel alarm horloge genoemd, dan bent u op de juiste plek. In deze blog zullen we uitleggen hoe een horloge met alarmknop werkt en waarom het een handig apparaat kan zijn.

We hebben ook een video gebaseerd op deze blog, bekijk hem hierboven!

Wat is een horloge met alarmknop?

Een alarm horloge is een speciaal soort horloge dat is ontworpen om mensen te helpen in noodsituaties. Het horloge heeft een alarmknop waarmee de drager in geval van nood snel hulp kan inroepen. Het horloge is uitgerust met een mobiele telefoonmodule waardoor er direct contact gemaakt kan worden met een alarmcentrale.

Hoe werkt het?

Een alarmhorloge werkt heel eenvoudig. Als de drager van het horloge zich in een noodsituatie bevindt, drukt hij of zij simpelweg op de alarmknop. Dit activeert het alarm en het horloge maakt direct verbinding met een alarmcentrale. De medewerkers van de alarmcentrale kunnen dan snel reageren op de situatie en de nodige hulp inschakelen.

Waarom is een horloge met alarmknop handig?

Een alarm horloge kan handig zijn in verschillende situaties. Als u bijvoorbeeld alleen woont en bang bent om te vallen, dan kunt u het horloge dragen voor extra veiligheid. Als u in een noodsituatie terechtkomt, kunt u snel en eenvoudig hulp inroepen. Ze zijn vaak ook waterdicht. Dit maakt dat u met gerust hart door weer en wind kunt met deze alarmknop. Ook voor uw dierbare is een alarmhorloge een geruststellende gedachte. Hiermee weten zij immers dat u over een apparaat beschikt die u ten alle tijde van snelle hulp kan laten voorzien.

Conclusie

Een alarm horloge kan een handig hulpmiddel zijn voor mensen die zich in noodsituaties bevinden. Het werkt eenvoudig: druk op de alarmknop en er wordt direct contact gemaakt met een alarmcentrale. Dit is een fijne gedachte voor uzelf, maar ook voor uw naasten.

Wilt u meer informatie over persoonlijke alarmsystemen? Neem dan contact met ons op via 085-1304632