fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Waterdicht SOS Horloge nu beschikbaar!

Waterdicht SOS Horloge nu beschikbaar!

Het Waterdicht SOS Horloge van de Nederlandse Senioren Alarmering is vanaf nu beschikbaar! Wij zijn er een tijd mee bezig geweest, maar u kunt hem vanaf nu bestellen. Zo’n uurwerk is dan ook veel comfortabeler te dragen dan een alarmsysteem om de nek. Na een lange tijd van ontwikkelen is hij nu af. Wij vinden het belangrijk om producten goed door te testen; het gaat tenslotte om uw veiligheid. Een horloge ontwikkeld naar uw wensen. Vanaf dit moment kunt u hem bestellen in onze webshop

Hoe werkt dit Waterdicht SOS Horloge?

Ons horloge alarm, genaamd Waterdicht SOS Horloge, werkt erg simpel. Het is een kwestie van opladen, dragen en op de knop drukken als er iets aan de hand is! Het horloge zet regelmatig de locatie door, en in geval van nood wordt er direct een spreek/luister-verbinding tot stand gebracht met de Alarm Meldkamer of uw naasten.

Het Waterdicht SOS Horloge is ook magnetisch op te laden. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we hebben gemerkt dat veel ouderen niet altijd even bekwaam zijn om een klein stekkertje in een klein gaatje te stoppen. Gebruiksgemak staat uiteraard voorop. Verder kent het alarmsysteem handige functionaliteiten als tijd en datum.

‘Maar ik heb al een senioren alarmknop bij jullie en wil graag een Waterdicht SOS Horloge’

Dit is  uiteraard geen probleem. Voor onze huidige klanten bieden wij een upgrade naar ons Waterdicht SOS Horloge. Tegen een kleine bijbetaling kan de oude alarmknop worden ingeruild voor een zo’n nieuw horloge. Nieuwe klanten kunnen bij de bestelling gewoon een keuze maken tussen de twee opties. Dankzij onze proeftijd zou u ook een van de twee kunnen proberen en eventueel toch omruilen voor de ander als het niet bevalt. Zo simpel is het.

Mocht u op zoek zijn naar alarmsysteem voor senioren en interesse hebben in ons horloge, vul dan even ons contactformulier in en geef aan dat u deze wilt. U kunt dan tijdelijk onze standaard alarmknop ontvangen en een simpele upgrade maken zodra ons horloge beschikbaar is!

Goedkoop horloge is een duurkoop horloge

Ook het horloge is ook voorzien van een simkaart zodat hij overal werkt, net als onze normale alarmknop. Binnen of buiten, het maakt niet uit. Hij is voorzien van GPS zodat de locatie kan worden ingezien via onze app. Hetzelfde als u al van ons gewend bent. Daarom kunnen we de abonnementskosten hetzelfde houden. Wij vinden onze alarmsystemen goedkoop. Dit is omdat wij geloven in het belang van veiligheid. Voor minder dan een euro per dag bieden een volledig inclusieve oplossing dat hulp voor ouderen en senioren garandeert in een noodsituatie.

Meer informatie over het horloge alarm

Ons Waterdicht SOS Horloge is dus nu beschikbaar! U kunt meer informatie vinden over onze dienst op de informatie pagina. Wilt u graag meer informatie omtrent veiligheid van ouderen en senioren? Volg ons dan op facebook of Twitter.

Hopelijk kiest u voor ons senioren horloge alarm!