fbpx Brochure aanvragen
Home » Contactpersoon informatie

Contactpersoon informatie

U bent aangewezen als contactpersoon voor Mobiele Persoonsalarmering

Een van onze klanten heeft u opgegeven als een van de contactpersonen voor hun mobiele persoonsalarmeringssysteem.
Het is essentieel dat u zich bewust bent van deze verantwoordelijkheid, omdat uw rol cruciaal kan zijn in het geval van een noodsituatie. Hier zijn enkele belangrijke punten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Het is essentieel dat u zich bewust bent van deze verantwoordelijkheid, omdat uw rol cruciaal kan zijn in het geval van een noodsituatie. Hier zijn enkele belangrijke punten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Onmiddellijke Reactie

In geval van een NIET-levensbedreigende kunt u een waarschuwing ontvangen. Het is van cruciaal belang dat u snel reageert, aangezien uw actie directe invloed kan hebben op de situatie.
Dat kan ook zijn wanneer de meldkamer een oproep ontvangen en niks hoort door het persoonlijk alarmsysteem.
In Levensbedreigende situaties worden altijd direct de calamiteitendiensten ingeschakeld.

Bereikbaarheid

Zorg ervoor dat uw contactgegevens up-to-date zijn en dat u bereikbaar bent, vooral in noodgevallen.

Procedure

Het is belangrijk dat u bekend bent met de procedure die gevolgd moet worden als u gecontacteerd wordt. Dit kan onder meer inhouden dat u rechtstreeks contact opneemt met onze klant of dat u langsgaat om te vernemen wat er aan de hand is.
Wij adviseren u om direct contact op te nemen onze klant om uw rol en eventuele procedures te bespreken, zodat u volledig voorbereid bent in geval van een noodgeval.

Zorg er ook voor dat onze klant uw meest recente contactgegevens heeft, zodat er in een noodgeval geen vertraging optreedt bij het bereiken van u.
Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over uw rol als contactpersoon, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klant.
Zet dit telefoonnummer 040-6310466 in uw mobiel onder de naam ‘Alarm Meldkamer Securitas’, dan weet u direct door wie u gebeld wordt.

Let op! Dit nummer mag niet gebruikt worden om naartoe te bellen voor vragen o.i.d.
Dit nummer moet altijd beschikbaar blijven. Indien er vragen zijn kunt u ons eventueel contacten.
Dank u voor uw aandacht voor deze belangrijke kwestie en uw bereidheid om een ondersteunende rol te spelen in de veiligheid van uw naaste.