Loading....

085-1304632

SENIOREN ALARM

Senioren Alarm

 • Verschillende kleuren mogelijk
 • Persoonlijk alarmsysteem
 • Aanmelden en activering

Geleverd met:

 • Persoonlijk alarmsysteem
 • Oplaadstation
 • Nekkoord
 • Handleiding
 • Volledig geactiveerd en klaar voor gebruik

Werking:

 • Spreek/luister-verbinding werkt altijd, overal
 • Locatie buiten via GPS (tot 5m nauwkeurig)
 • Locatie binnen via GPS (van 5m tot 50m nauwkeurig)

Opties:

 • Armband
 • Clip

Het Senioren Alarm is onze goedkoopste optie, maar zeker niet de minste! Het is de gouden middenweg als u op zoek bent naar een simpele oplossing. Hij is duurzaam, heeft een goede accuduur en verschillende opties om hem te dragen zoals u wilt. Het is het product waar wij ooit mee begonnen en nog altijd de grote favoriet!

Gebruik

Elk Senioren Alarm die wij verzenden is al volledig geprogrammeerd en geactiveerd. Zo kunt u het alarm bij ontvangst direct in gebruik nemen. Het enige dat resteert is het doornemen van de handleiding en even een test uit voeren om te kijken of alles goed werkt.

Opties

Standaard krijgt u bij een bestelling een gratis nekkoord geleverd, maar wij bieden ook opties voor een clip (voor aan de riem bijvoorbeeld) of een comfortabele polsband. Zo kunt u zelf uw bestelling aanpassingen naar uw behoeftes.

Mobiel

Al onze oplossingen zijn mobiel, wat betekent dat deze overal ter wereld bruikbaar zijn. Er is geen vast aansluitpunt nodig en ook geen verbinding met uw telefoon.

Spreek/luister verbinding

Al onze producten worden met een geactiveerde simkaart aangeleverd. Dit betekent dat zodra hij wordt geleverd hij direct in gebruik kan worden genomen. Het Senioren Alarm hoeft niet verbonden te zijn met iets anders (bijvoorbeeld een telefoon of kastje aan de muur), hij werkt volledig autonoom. Als u alarmeert zal er een verbinding tot stand worden gebracht met uw contactpersonen of onze meldkamer. U kunt vervolgens een gesprek voeren via het systeem.

Locatie

Indien u alarmeert zal er naast een spreek/luister verbinding ook een locatie worden doorgegeven. Uw eigen contactpersonen of onze meldkamer kan zo in geval van nood direct actie ondernemen.

Valdetectie

Het systeem bevat ook een valsensor. Als u ten val zou komen en het Senioren Alarm voelt een impact, dan zal hij automatisch een melding gaan maken bij uw contactpersonen of de meldkamer. Voordat dit gebeurt krijgt u natuurlijk de mogelijkheid om de melding te annuleren (in het geval van een vals alarm). Let op: de valdetectie moet gezien worden als een hulpmiddel. Het kan zijn dat u valt en dat het systeem geen impact voelt. Dan gaat hij ook niet af. Druk dus altijd op de knop als u de mogelijkheid heeft!

Accuduur

Het Senioren Alarm komt met een ingebouwde accu. Geen gedoe dus met losse batterijen! Hoe lang de accu mee gaat op een volle lading is afhankelijk van hoe vaak u in beweging bent. Gemiddeld gezien gaat hij zo’n drie dagen mee.

Handige app

Uw naasten of eventueel mantelzorgers kunnen gratis gebruik maken van onze handige app. Hierin kunnen ze meldingen ontvangen als er op de knop wordt gedrukt en een overzicht opvragen van alle meldingen die het Amber Horloge heeft gemaakt. Ook kunnen ze hier eventueel de locatie van het persoonsalarm opvragen. Dit kan handig zijn als u af en toe wel eens verdwaald.

Servicepakket NL Alarmering

Als u kiest voor het Senioren Alarm dan kiest u ook voor een begeleidend pakket (zie onderaan deze pagina). Zo kunt u kiezen dat er wordt uitgebeld naar uw eigen contactpersonen of naar onze professionele meldkamer. Deze zullen bij een melding uw contactpersonen inlichten, maar eventueel ook de noodinstanties. Ook bieden wij een pakket met extra veiligheid aan. Kiest u hiervoor dan zal er eventueel een hulpverlener ter plaatse komen als geen van uw contactpersonen bereikbaar zijn.

Garanties NL Alarmering

Wij geloven in ons product en dat praten we niet alleen over het stukje techniek. Service is waar wij voor staan en dus heeft ieder lid van de Nederlandse Senioren Alarmering garantie zolang hij of zij is aangesloten. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als er iets niet werkt of als u iets niet begrijpt. Daarnaast beloven wij nooit verborgen kosten te zullen rekenen. Bij andere aanbieders zijn er vaak kosten voor het alarmeren of kunt u zelfs een boete krijgen bij een vals alarm. Bij ons zeker niet: het bedrag wat u ziet is het bedrag dat u betaalt!

Veiligheidpakketten

Veiligheidspakket

A

€ 24,95 p/m

Eigen contactpersonen

Contactpersonen zelf verantwoordelijk

voor opvolging

Gebruik van de app
Met dit pakket zult u zelf maximaal drie telefoonnummers moeten aandragen van naasten of bekenden die u ten hulp kunnen komen indien u dat nodig heeft. Bij een SOS-melding of valalarm zullen al deze personen een SMS ontvangen met daarin het type alarm en uw locatie. Vervolgens wordt er ook ultgebeld naar deze telefoonnummer op volgorde van opgave. Het systeem zal net zo lang blijven bellen tot er een spreek/luisterverbinding tot stand is gebracht met één van contactpersonen.

Veiligheidspakket

B

€ 29,90 p/m

Melding naar onze meldkamer

Meldkamer zet uw melding door naar

noodinstanties of contactpersonen

24/7 bereikbaar

Gebruik van de app


Met dit pakket zal uw alarmmelding altijd terechtkomen bij onze meldkamer. Onze centralisten zijn 24-uur per dag berelkbaar. Zij vangen uw melding af en zijn bevoegd direct een hulpinstantie in te schakelen indien noodzakelijk. Ook zullen zij uw doorgegeven contactpersonen op de hoogte stellen als er is gebeurd.

Veiligheidspakket

C

€ 39,95 p/m

Melding naar onze meldkamer

Meldkamer zet uw melding door naar

noodinstanties of contactpersonen

Meldkamer stuurt een hulpverlener langs

aan huis indien nodig

24/7 bereikbaar

Gebruik van de app

Met dit pakket staat u ook indirect contact met onze meldkamer, maar zal er in het ulterste geval ook een hulpverlener ter plaatse komen. De meldkamer zal in eerste instantie de contactpersonen op de hoogte brengen, mochten deze niet staat zijn om te helpen dan wordt er een hulpverlener ingeschakeld.

Back To Top