fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Nauwkeurige Gps Tracker Voor Personen

Nauwkeurige Gps Tracker Voor Personen

gps tracker personen

De ontwikkeling van technologie gaat hard. Niet zo lang geleden leefden we in een tijd dat locatie bepalen bepaald geen sinecure was. Men had hier speciale kennis en instrumenten voor nodig en dit maakte het voornamelijk weggelegd voor militaire en wetenschappelijke doeleinden. Maar toen kwam GPS tracking. Een technologie die dit alles achterhaald maakte. Vanaf nu was er een technologie die in real time en op de meter nauwkeurig uw positie kon weergeven. Echter was de technologie voor lange tijd onbetaalbaar voor de meeste mensen. Maar dat is nu anders! GPS tracking is namelijk nu toegankelijk geworden voor iedereen! Bovendien is de technologie momenteel zeer nauwkeurig en betrouwbaar, iets wat niet altijd zo was. Zodoende is nauwkeurige en betrouwbare GPS tracking bereikbaar voor iedereen!

Hoe werkt GPS tracker voor personen?

GPS tracking, in zijn volledigheid Global Positioning System genoemd, is een systeem van satellieten en ontvangers om een plaatsbepaling te kunnen doen hier op aarde. Zo’n ontvanger komt in vele vormen. Ook in de vorm die wij hier zullen toelichten, namelijk de alarmknop. Zo’n ‘ontvanger’ kunt u bevestigen aan kleding of een tas, maar ook bij u dragen middels een hanger, armband of horloge. Met zo’n alarmknop is het voor u en mensen die dit willen en mogen weten, mogelijk om uw positie in te zien. Dit kan zowel binnen als buitenshuis. Echter moet wel gezegd worden dat over het algemeen de positiebepaling binnendeurs aanzienlijk minder nauwkeurig is dan buitenshuis. Dit komt doordat de vaak gebruikte betonnen constructie van gebouwen en huizen het signaal aanzienlijk beperkt. Het is nog steeds mogelijk om te zien waar u zich begeeft, echter is het een stuk minder nauwkeurig dan bij buitenshuis gebruik.

De voordelen van een GPS tracker voor senioren 

Een GPS tracker voor ouderen kan de nodige voordelen opleveren. Zo kan het een gevoel van rust en zekerheid geven aan de gebruiker, wetende dat diegene zichtbaar is voor de mensen die hem kunnen en willen helpen. Deze zelfde mensen zullen zelf ook een bepaalde rust ervaren, wetende dat hun geliefde ten allen tijde te volgen is. Dit is zeker handig in een geval waarbij de oudere nog eens wil zwerven of plots niet meer weten waar zij zich bevindt. Dit is veelal het geval bij iemand met dementie, waar het geheugen en de oriëntatie weleens te wensen overlaat. In zo’n geval is een GPS tracker een ware uitkomst. Want hiermee is het voor de gebruiker makkelijk om contact te maken met het thuisfront, en voor hen is het altijd mogelijk om hun geliefde te volgen. Hierdoor ervaart iedereen meer gemoedsrust en is het voor de senior in kwestie, beter mogelijk om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Personen makkelijk traceren via onze app

Heb je al onze gratis Nederlandse Senioren app? Deze app zorgt ervoor dat je iedereen met een GPS tracker van ons eenvoudig kunt volgen. De app is te installeren op uw apparaat van keuze, en met de meegeleverde tracking code die hoort bij iedere alarmknop, is het mogelijk voor u om de gewenste persoon(en) te volgen. Met de app staat u in direct contact met de persoon die u volgt. Zo ontvangt u meldingen als de persoon zich verplaatst, maar ook is het mogelijk voor de  gebruiker van de tracker om noodmeldingen te versturen, wanneer zij dit nodig achten. Door het gebruiken van de Nederlandse Senioren app is het tracken van uw geliefde eenvoudig geworden.