fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Welke simkaart nodig voor senioren alarm?

Welke simkaart nodig voor senioren alarm?

senioren alarm met simkaart

Als je op zoek bent naar een senioren alarm, dan is het belangrijk om te weten welke simkaart je nodig hebt. Er zijn namelijk verschillende soorten simkaarten op de markt en niet allemaal zijn ze geschikt voor senioren alarmen. In deze blog zullen we uitleggen welke simkaart je nodig hebt voor een senioren alarm en waarom.

Kijkt u liever de video die wij hebben gemaakt op basis van deze blog? Klik dan hier op de video!

Welke simkaart heb je nodig voor een senioren alarm?

Een senioren alarm werkt op een simkaart die verbonden is met een mobiel netwerk. Dit betekent dat je een simkaart nodig hebt met een data- en belbundel. Er zijn twee soorten simkaarten die hiervoor geschikt zijn: prepaid en abonnement.

Prepaid simkaart

Een prepaid simkaart is een simkaart waarop je van tevoren beltegoed hebt gestort. Als je de simkaart gebruikt, wordt het beltegoed van je account afgeschreven. Als het beltegoed op is, moet je het weer opwaarderen om weer te kunnen bellen of internetten. Een prepaid simkaart is een goede optie als je niet veel gebruik maakt van je senioren alarm en alleen voor noodgevallen belt. Het is ook een goede optie als je de kosten onder controle wilt houden.

Abonnement simkaart

Een abonnement simkaart is een simkaart waarbij je een vast bedrag per maand betaalt voor een bepaalde hoeveelheid belminuten en data. Dit is een goede optie als je veel gebruik maakt van je senioren alarm en vaak belt of internet. Het voordeel van een abonnement is dat je nooit zonder beltegoed zit en altijd kunt bellen en internetten.

Waarom heeft de Nederlandse Senioren Alarmering geen simkaart of beltegoed nodig?

De Nederlandse Senioren Alarmering is een uniek systeem dat werkt via het internet. Het werkt niet via een simkaart en heeft geen beltegoed nodig. Het systeem werkt met een basisstation dat verbonden is met internet en een alarmknop die je om je nek of pols kunt dragen. Als je op de alarmknop drukt, maakt het basisstation verbinding met de alarmcentrale en wordt er direct hulp ingeschakeld. Dit betekent dat je altijd en overal hulp kunt krijgen, zonder dat je een simkaart of beltegoed nodig hebt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een senioren alarm, is het belangrijk om te weten welke simkaart je nodig hebt. Een prepaid simkaart is een goede optie als je niet veel gebruik maakt van je senioren alarm en alleen voor noodgevallen belt. Een abonnement simkaart is een goede optie als je veel gebruik maakt van je senioren alarm en vaak belt of internet. Echter, als je gebruik maakt van de Nederlandse Senioren Alarmering, dan heb je geen simkaart of beltegoed nodig. Dit systeem werkt via het internet en maakt direct verbinding met de alarmcentrale als je op de alarmknop drukt.

Wilt u meer informatie over persoonlijke alarmsystemen? Neem dan contact met ons op via 085-1304632