fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Beste Alarmsysteem voor Ouderen in 2023

Beste Alarmsysteem voor Ouderen in 2023

beste alarmsysteem voor ouderen

Als we ouder worden, kan ons leven een stuk onzekerder aanvoelen. We worden ons bewust van de risico’s van het ouder worden en willen graag de zekerheid hebben dat we op elk moment hulp kunnen inroepen als dat nodig is. Het beste alarmsysteem voor ouderen biedt dan ook een geruststellende oplossing. Maar wat is het beste alarmsysteem voor ouderen in 2023? In deze blog zal ik uitleggen waarom de Alarm Ketting van de Nederlandse Senioren Alarmering de beste keuze is.

Wat is de Alarm Ketting?

De Alarm Ketting is een persoonlijk alarmsysteem dat speciaal is ontworpen voor ouderen die nog zelfstandig wonen. Het bestaat uit een kleine draagbare zender in de vorm van een hanger, die de drager altijd bij zich kan dragen. Met één druk op de knop wordt er een melding verstuurd naar de alarmcentrale van de Nederlandse Senioren Alarmering. De alarmcentrale kan vervolgens hulp inschakelen van familie, vrienden, buren of professionele hulpverleners.

Waarom het beste alarmsysteem voor ouderen

Snelle reactietijd

In geval van nood is tijd van essentieel belang. De Alarm Ketting biedt een snelle reactietijd van gemiddeld 30 seconden. Zodra de melding binnenkomt, wordt er direct actie ondernomen door de alarmcentrale. Dit kan het verschil maken tussen leven en dood.

24/7 monitoring

De Alarm Ketting biedt 24/7 monitoring, zodat ouderen op elk moment van de dag en nacht hulp kunnen inroepen. Dit geeft ouderen en hun familieleden gemoedsrust, wetende dat er altijd iemand beschikbaar is om te helpen.

Makkelijk in gebruik

De Alarm Ketting is makkelijk in gebruik en kan door iedereen worden bediend, zelfs door mensen met beperkte fysieke vaardigheden. De zender is lichtgewicht en kan om de nek worden gedragen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is in geval van nood.

Betaalbaar

De Alarm Ketting is een betaalbare optie voor ouderen die graag wat extra zekerheid willen hebben. De maandelijkse kosten zijn relatief laag en er zijn geen extra kosten voor het installeren van het alarmsysteem.

Flexibele abonnementen

De Nederlandse Senioren Alarmering biedt flexibele abonnementen, zodat ouderen het alarmsysteem kunnen aanpassen aan hun behoeften. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, variërend van basis tot uitgebreid. Hierdoor kunnen ouderen zelf kiezen welk pakket het beste bij hen past.

Conclusie

In 2023 is de Alarm Ketting van de Nederlandse Senioren Alarmering het beste alarmsysteem voor ouderen. Het biedt snelle reactietijden, 24/7 monitoring, is makkelijk in gebruik, betaalbaar en biedt flexibele abonnementen. Het is een betrouwbare oplossing voor ouderen die nog zelfstandig wonen en zich graag veilig willen voelen. Met de Alarm Ketting kunnen ouderen op elk moment hulp inroepen en zijn ze altijd verbonden met de alarmcentrale. Dit geeft zowel ouderen als hun familieleden gemoedsrust en zekerheid. Kortom, de Alarm Ketting van de Nederlandse Senioren Alarmering is het beste alarmsysteem voor ouderen in 2023.

Wilt u meer informatie over persoonlijke alarmsystemen? Neem dan contact met ons op via 085-1304632