fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Zo regel je personenalarmering bij Zilveren Kruis Verzekering

Zo regel je personenalarmering bij Zilveren Kruis Verzekering

zilveren kruis personenalarmering

Personenalarmering is een handig middel voor mensen die zich onveilig voelen in hun eigen huis of onderweg. Met een persoonlijk alarm kunt u in geval van nood snel en gemakkelijk hulp inroepen. Als u bij Zilveren Kruis bent aangesloten, kunt u ook een persoonlijk alarm via hen regelen. In deze blog vertellen we u hoe u dat kunt doen.

Kijkt u liever de video?

Voorwaarden voor het aanvragen van personenalarmering bij Zilveren Kruis

Voordat u een persoonlijk alarm bij Zilveren Kruis kunt aanvragen, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet u bijvoorbeeld een Zilveren Kruis basisverzekering of een aanvullende verzekering hebben afgesloten. Daarnaast moet u een medische indicatie hebben voor het gebruik van een persoonlijk alarm. Dit betekent dat u een verklaring van een arts nodig heeft waarin staat dat u een persoonlijk alarm nodig heeft vanwege uw gezondheidssituatie.

Hoe vraag je een personenalarmering aan bij Zilveren Kruis zorgverzekering?

Als u aan de voorwaarden voldoet, kunt u een persoonlijk alarm aanvragen bij Zilveren Kruis Verzekering. Dit doet u door contact op te nemen met hun klantenservice. Zij kunnen u helpen bij het aanvragen van het persoonlijk alarm en u informatie geven over de kosten en eventuele vergoedingen. Het is belangrijk om te weten dat niet alle kosten van het persoonlijk alarm door Zilveren Kruis worden vergoed. Informeer daarom vooraf goed naar de voorwaarden en kosten.

Welke persoonlijke alarmsystemen bieden ze aan?

Zilveren Kruis biedt verschillende persoonlijke alarmsystemen aan. Waaronder die van de Nederlandse Senioren Alarmering. Hierbij heb je keuze uit verscheidende opties. Zo kunt u kiezen voor een alarmknop die u om uw nek of pols draagt en in geval van nood kunt indrukken. In dat geval wordt u direct doorverbonden met een professionele hulpverlener of contactpersoon naar keuze. Een andere optie is om de app te nemen. Deze staat op uw smartphone en kan in geval van nood snel en gemakkelijk contact opnemen met een contactpersoon of professionele hulpverlener.

Conclusie

Een persoonlijk alarm kan een handig hulpmiddel zijn voor mensen die zich onveilig voelen. Als u bij Zilveren Kruis bent aangesloten, kunt u ook een persoonlijk alarm via hen regelen. Zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voldoet voordat u een aanvraag doet en informeer goed naar de kosten en eventuele vergoedingen. Neem contact op met de klantenservice van Zilveren Kruis om een persoonlijk alarm aan te vragen en kies het alarmsysteem dat het beste bij uw situatie past.

Wilt u meer informatie over personenalarmering? Neem dan contact met ons op via 085-1304632