fbpx Brochure aanvragen
Home » Blog » Personenalarmering Menzis regelen

Personenalarmering Menzis regelen

alarmknop ouderen menzis

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte personenalarmering voor ouderen, kan Menzis zorgverzekeringen de juiste keuze zijn. Met hun alarmknop voor ouderen, biedt Menzis een veiligheidsoplossing waarmee ouderen in noodgevallen snel hulp kunnen krijgen. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de personenalarmering via Menzis, inclusief hoe je het kunt regelen.

Kijkt u liever een video? Hieronder hebben wij die voor u toegevoegd.

Wat is personenalarmering

Persoonsalarmering is een service waarmee ouderen snel hulp kunnen krijgen in noodgevallen. Met de alarmknop voor ouderen kunnen ouderen met één druk op de knop een alarmmelding maken naar een 24/7 alarmcentrale. Daar wordt de melding beoordeeld en wordt er zo nodig direct actie ondernomen. De persoonsalarmering van Menzis biedt ouderen de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen, met een gerust gevoel.

Hoe werkt personenalarmering

De personenalarmering via Menzis werkt met een alarmknop voor ouderen, die om de nek of pols kan worden gedragen. Als er sprake is van een noodgeval, kan de oudere de knop indrukken en wordt er automatisch een melding gemaakt naar de alarmcentrale. Vervolgens beoordeelt de alarmcentrale de melding en neemt zo nodig contact op met de oudere, of schakelt direct hulp in van de juiste hulpdiensten.

Wat zijn de voordelen van personenalarmering via Menzis zorgverzekeringen?

Veiligheid: de persoonsnalarmering van Menzis zorgt voor een gevoel van veiligheid bij ouderen, en biedt snel hulp bij noodgevallen.

Zelfstandigheid: door de persoonsalarmering van Menzis kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen.

Gemak: de Alarmknop voor ouderen is eenvoudig te bedienen, en kan om de nek of pols worden gedragen. Zo is de knop altijd binnen handbereik.

Hoe kun je personenalarmering via Menzis zorgverzekeringen regelen?

Om persoonsalarmering via Menzis te regelen, moet je eerst een Menzis zorgverzekering afsluiten. Vervolgens kun je de persoonsalarmering toevoegen aan je verzekering. Dit kan via de website van Menzis, of via de klantenservice. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Zo kun je kiezen voor een maandelijks abonnement, of voor een eenmalige aanschaf van de Alarmknop voor ouderen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare persoonsalarmering voor ouderen, biedt Menzis zorgverzekeringen een goede oplossing met hun alarmknop voor ouderen. Met deze service kunnen ouderen snel hulp krijgen in noodgevallen, waardoor zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Door het eenvoudige gebruik van de Alarmknop en de 24/7 beschikbaarheid van de alarmcentrale, biedt de persoonsalarmering van Menzis ouderen een gevoel van veiligheid en gemak. Het regelen van personenalarmering via Menzis is eenvoudig en kan via de website of de klantenservice worden gedaan. Door te kiezen voor persoonsalarmering via Menzis, kun je ouderen helpen om langer thuis te blijven wonen, met een gerust gevoel.

Wilt u meer informatie over personenalarmering? Neem dan contact met ons op via 085-1304632